PEAS & HONEY - MENY

 

 

 

 

Gubbröra med brynt smör på rågbröd 135.-

Svamptoast- stekt bröd, svampkräm, parmesan, persilja och smörstekt ostronskivling  135.-

Gravad oxfilé tartar med inlagd enoki , kaprismajonnäs, rostad lök, angelhair chili, äggula, rödbeta och krasse 160.-

--------------------------------------------------------------

Korv i bröd- kryddig korv med chakalaka och rostad lök 135.-

Brunswick Stew – sötstark tomatsoppa med bönor och pulled chicken serveras med stuvad majs och en `grilled cheese´ med cheddar 175.-

-------------------------------------------------------------

Blåmusslor med ädelost, lök, vitlök, timjan, vitt vin, grädde och rökt fläsk serveras med pommes 225.-

Burgare, 2 smashburgare i ett bröd från Valhalls Bageri med pepperjack ost, majjo med svart vitlök, inlagd tomat, sallad, rostad lök och rökt fläsk samt pommes 210.-

Vegan burgare på svarta bönor, vitlök och paprika med vitlöks majjo inlagd tomat, sallad, rostad lök, flatbreads samt pommes 210.-

Köttbullar med potatispuré, whiskysås, pressgurka & lingon 210.-

Vildsvin isterband med dillstuvad potatis, inlagda rödbetor & senap 195.-

Griskind med portvin och fikon, potatispuré, schalottenlök, rostad blomkål & krasse 235.-

Oxfilé -Tournedos med estragon velouté , sparris, bakad körsbärstomat, potatisstrudel med västerbottenost samt liten sallad 355.-

Röding med stekt potatis, svartkål, vitvinssås med messmör samt rårörda lingon 245.-

Kyckling roulader med svamp duxelle och savoykål, sötpotatispuré med harissa, rödvinssky och hasselnöts vinaigrette 195.-

 

Crema Catalan med kanel, vanilj och apelsin 89.-

Hemgjord glass 98.-

Chokladkaka med bär coulis och smetana 110.-