PEAS & HONEY - MENY

 

 

Nybakt pretzel 49.-

Chips toppat med tångrom, smetana, svartpeppar och gräslök 79.-

Tartar på gravad oxfile med rostad sesam och angelhair chili, wasabimajonnäs, vårlök och inlagd enoki samt friterat rispapper, 175: -

Arancini - friterade risottobollar med nduja, en kryddig korv från Kalabrien 89.-

Sausage rolls med Alabama white sauce. 88: -

Vitlöksbröd med ost och het chilihonung 78.-

 

Blåmusslor med fänkål, rökt paprika, grädde, Pernod och toppat med salamichips 248: -

Potatisgnocchi med varm tapenade på gröna oliver citron och persilja serverad med Kalamata oliver och svartkålschips 176: -   - lägg till salamichips 25kr

Köttbullar med potatismos, whiskysås, pressgurka & lingon GF 218.-

Portabello burgare - basilika stekt portabello med skotsk cheddarost, inlagd rödlök, romansallad, inlagd tomat, American yellow mustard dressing och pommes. ( veg.) 217.-

(kan beställas vegansk)

Ryggbiff med gnocchi samt en svamp och fläskragu med smak av rosmarin och rött vin toppad med sotad purjolök. 335.-

Fläskkotlett med Caesarsallad, bakad körsbärstomat och inlagd rödlök 285.-

 

Glasstårta med hallonsmak på cocosbotten serverat med myntasås 110: -

Chokladtårta med smetana och dulce de leche 110: -

Hemgjord glass smaker efter kockarnas senaste påhitt. 110: -   

Meddela personalen om ni har allergier vi behöver ta hänsyn till.