PEAS & HONEY - MENY

 

 

Smårätter:

 Nybakad pretzel 49.-

Chips med tångrom, smetana, svartpeppar och gräslök 79.-

Arancini - friterade risottobollar med nduja, en kryddig korv från Kalabrien 89.-

Sausage rolls med Alabama white sauce. 88: -

Sydostasiatiska fishcakes på torsk med chili, koriander och citrongräs samt limedip 89.-

Vitlöksbröd med ost och het chilihonung 78.-

Varmrätter:

Ryggbiff med gnocchi samt en svamp och fläskragu med smak av rosmarin och rött vin toppad med sotad purjolök. 322.-

Fläskkotlett med Caesarsallad, bakad körsbärstomat och inlagd rödlök 265.-

Blåmusslor med fänkål, rökt paprika, grädde, Pernod. Toppad med salamichips 248: -

Potatisgnocchi med varm tapenade på gröna oliver, citron och persilja serverad med Kalamata oliver och svartkålschips 176: -   - lägg till salamichips 25kr

Köttbullar med potatismos, whiskysås, pressgurka & lingon GF 218.-

Portabello burgare - basilika stekt portabello med skotsk cheddarost, inlagd rödlök, romansallad, inlagd tomat, dressing med amerikansk senap och pommes. ( veg.) 217.-

(kan beställas vegansk)

   Köttbit med café de Paris-smör, rödvinssås samt citron och vitlöksstekta grönsaker serveras med  pommes frites :

Ryggbiff 345.-

Fläskkotlett 285.-

 

Dessert:

Glasstårta med hallonsmak på kokosbotten serverat med myntasås 110: -

Chokladtårta med smetana och dulce de leche, 110: -

Hemgjord glass med smaker efter kockarnas senaste påhitt. 110: -    - se separat meny

 

Meddela personalen om ni har allergier vi behöver ta hänsyn till.

 Fråga personalen om ni undrar över var kött och fisk kommer från.