PEAS & HONEY | PUBLIC HOUSE
Ny meny från och med onsdag den 17 januari.
Cajun Flatbread & habanero aioli 48: -
Pommes & habanero aioli 48.-
Röra på rökt lax, gravad citron, kapris, dill och majonnäs. Toppad med rödlök och microgrönt och serveras med friterad råraka.125.-
Vol au vent med svampstuvning 110.-
Tomatsoppa med ´grilled cheese´. Hemgjord soppa och varm macka med taleggio.135.-
Varmkorv Boogie. Kryddig korv i surdegsbröd, med chakalaka och rostad lök. 109.-
Chevre Chaud med sallad på inlagda grönsaker och rostade valnötter 167.-
Smoky Burger. Bröd från Valhalls Bageri, majonnäs med rökt vitlök, syrlig tomatchutney med vitlök, chili och ingefära samt rökt sidfläsk, sallad och pepperjack ost. 197.-
Veganburgare på svarta bönor med inlagd gurka, rökt vitlöksmajonnäs, syrlig tomatchutney, konfiterad blomkål och sallad. 197.-
Tournedos med haricots verts, örtolja, potatisgratäng med västerbottenost samt rödvinssås. 175gr . 360.-
Biff Rydberg. Tärnad oxfilé, karamelliserad lök, tärnad stekt potatis, äggula, senapsgrädde och persilja. 285.-
PH:s köttbullar med potatispuré, lingon, pressgurka och gräddsås med whisky. 195.-
Vildsvins isterband från Tingsryd med dillstuvad potatis och senap. 179.-
Blåmusslor i vittvin och grädde serveras med bröd. 210.-
Mickes superdupergoda chokladkaka som köket skamlöst har gjort till sin egen, serveras med hemgjord glass och frystorkade bär. 120.-
Tarte au citron med halloncoulis 79.-
Chokladtryffel 49.-
Vänligen meddela personalen om matallergier förekommer.