Smårätter:
Nybakad pretzel 49.-
Chips med tångrom, smetana, svartpeppar och gräslök 79.-
Arancini - friterade risottobollar med nduja, en kryddig korv från Kalabrien 89.-
Sausage rolls med Alabama white sauce. 88: -
Sydostasiatiska fishcakes på torsk med chili, koriander och citrongräs samt limedip 89.-
Vitlöksbröd med ost och het chilihonung 78.-
Varmrätter:
Ryggbiff med gnocchi samt en svamp och fläskragu med smak av rosmarin och rött vin toppad med sotad purjolök. 322.-
Fläskkotlett med Caesarsallad, bakad körsbärstomat och inlagd rödlök 265.-
Blåmusslor med fänkål, rökt paprika, grädde, Pernod. Toppad med salamichips 248: -
Potatisgnocchi med varm tapenade på gröna oliver, citron och persilja serverad med Kalamata oliver och svartkålschips 176: - - lägg till salamichips 25kr
Köttbullar med potatismos, whiskysås, pressgurka & lingon GF 218.-
Portabello burgare - basilika stekt portabello med skotsk cheddarost, inlagd rödlök, romansallad, inlagd tomat, dressing med amerikansk senap och pommes. ( veg.) 217.-
(kan beställas vegansk)
Köttbit med café de Paris-smör, rödvinssås samt citron och vitlöksstekta grönsaker serveras med pommes frites :
Ryggbiff 345.-
Fläskkotlett 285.-
Dessert:
Glasstårta med hallonsmak på kokosbotten serverat med myntasås 110: -
Chokladtårta med smetana och dulce de leche, 110: -
Hemgjord glass med smaker efter kockarnas senaste påhitt. 110: - - se separat meny
Meddela personalen om ni har allergier vi behöver ta hänsyn till.
Fråga personalen om ni undrar över var kött och fisk kommer från.