MENY

PEAS & HONEY | PUBLIC HOUSE

Ny meny från och med onsdag den 17 januari.

 

 

Cajun Flatbread & habanero aioli 48: -

Pommes & habanero aioli 48.-

Röra på rökt lax, gravad citron, kapris, dill och majonnäs. Toppad med rödlök och microgrönt och serveras med friterad råraka.125.-

Vol au vent med svampstuvning 110.-

Tomatsoppa med ´grilled cheese´. Hemgjord soppa och varm macka med taleggio.135.-

Varmkorv Boogie. Kryddig korv i surdegsbröd, med chakalaka och rostad lök. 109.-

Chevre Chaud med sallad på inlagda grönsaker och rostade valnötter 167.-

 

Smoky Burger. Bröd från Valhalls Bageri, majonnäs med rökt vitlök, syrlig tomatchutney med vitlök, chili och ingefära samt rökt sidfläsk, sallad och pepperjack ost. 197.-

Veganburgare på svarta bönor med inlagd gurka, rökt vitlöksmajonnäs, syrlig tomatchutney, konfiterad blomkål och sallad. 197.-

Tournedos med haricots verts, örtolja, potatisgratäng med västerbottenost samt rödvinssås. 175gr . 360.-

Biff Rydberg. Tärnad oxfilé, karamelliserad lök, tärnad stekt potatis, äggula, senapsgrädde och persilja. 285.-

PH:s köttbullar med potatispuré, lingon, pressgurka och gräddsås med whisky. 195.-

Vildsvins isterband från Tingsryd med dillstuvad potatis och senap. 179.-

Blåmusslor i vittvin och grädde serveras med bröd. 210.-

 

Mickes superdupergoda chokladkaka som köket skamlöst har gjort till sin egen, serveras med hemgjord glass och frystorkade bär. 120.-

Tarte au citron med halloncoulis 79.-

Chokladtryffel 49.-

Vänligen meddela personalen om matallergier förekommer.

 

Från och med 7e April:
Måndag till torsdag 16.00 till 23.00
Fredag, lördag och söndag 15.00 till 00.00

STÄNGT - Midsommar & Nationaldagen (6 Juni / 23-25 Juni 2023)

ADRESS
Stora Nygatan 19
211 37 Malmö

TELEFON
040-129727