Nybakt pretzel 49.-
Chips toppat med tångrom, smetana, svartpeppar och gräslök 79.-
Tartar på gravad oxfile med rostad sesam och angelhair chili, wasabimajonnäs, vårlök och inlagd enoki samt friterat rispapper, 175: -
Arancini - friterade risottobollar med nduja, en kryddig korv från Kalabrien 89.-
Sausage rolls med Alabama white sauce. 88: -
Vitlöksbröd med ost och het chilihonung 78.-
Blåmusslor med fänkål, rökt paprika, grädde, Pernod och toppat med salamichips 248: -
Potatisgnocchi med varm tapenade på gröna oliver citron och persilja serverad med Kalamata oliver och svartkålschips 176: - - lägg till salamichips 25kr
Köttbullar med potatismos, whiskysås, pressgurka & lingon GF 218.-
Portabello burgare - basilika stekt portabello med skotsk cheddarost, inlagd rödlök, romansallad, inlagd tomat, American yellow mustard dressing och pommes. ( veg.) 217.-
(kan beställas vegansk)
Ryggbiff med gnocchi samt en svamp och fläskragu med smak av rosmarin och rött vin toppad med sotad purjolök. 335.-
Fläskkotlett med Caesarsallad, bakad körsbärstomat och inlagd rödlök 285.-
Glasstårta med hallonsmak på cocosbotten serverat med myntasås 110: -
Chokladtårta med smetana och dulce de leche 110: -
Hemgjord glass smaker efter kockarnas senaste påhitt. 110: -
Meddela personalen om ni har allergier vi behöver ta hänsyn till.